Suuret kiitokset Thilialle, joka kattoi mun olevan tään tunnustuksen arvoinen! Ihanaa, kiitos! ^.^

  1. Nimeä 15 bloggaajaa
  2. Kerro heille tunnustuksestasi
  3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
  4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen
  5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Ja meikältä tunnustus lähtee seuraaville plokeille: Vitutus kaikissa sen muodoissa!, Von Aidainder, Kettu Repolaisen seikkailut, Masennuksesta pinnalle tassuterapeuttien avulla, Valkolaisnainen romaniyhteisössä 2 ja Katokitchikan vuodatus. :)

Seittemän faktaa musta:

  1. Popsin pippurit keitoista ja muista ruuista, jos niitä sattuu lautasella lillua. Sillä perusteella, että kaikki mitä lautasella on, syödään! (paitsi jänteet, läskit ym. eläinperäiset kumiset palat voi jättää syömättä, koska voidaan olettaa ettei niiden kuulu päästä lautaselle asti.)
  2. Mulla on yhä edelleen huulikiiltoa, jonka ostin 12-vuotiaana (yli 10 vuotta sitte). Käytän sitä vieläki.
  3. Tykkään karusta musiikista, jonka teemana on esim. kontrollointi, väkivalta, dystopia, kuolema... 
  4. Usein käy niin, että multa puuttuu asun viimeistelevät kengät. Kenkiä lojuu aiva tarpeeksi eteises, kaapis ja varastos, mut siltikää en löydä sopivia! Tää on joskus tosi ärsyttävää! En omista kesäkenkiä jokka sopis mun gootahtavaan tyyliin.
  5. Oon äärimmäisen laiska pitämään yhteyttä ihmisiin! Joskus yksinkertasesti on niin paljo muuta häslinkiä, ettei ehdi. Tai ei muista tai ei vaan huvita. Paha ominaisuus minussa! 
  6. En vietä joulua, äitienpäivää, synttäreitä enkä muitakaa juhlia, jos en löydä niille järkevää syytä. Huomioin läheisiäni pitkin vuotta, enkä vain tiettyinä krääsäpäivinä vuodes! Ajatus on tullu Jehovan todistajilta, myöhemmin islamista. Osin myös koska ne ei vaan merkkaa mitää.
  7. Inhoan asiakaspalvelutyötä.. siis varsinki semmosta tiskin/kassan takana.. yhh.. uhhuh. Ei ikinä!