Vauhdikasta perjantai-iltaa kaikille!

Saan piiiiiiitkästä aikaa olla yksin kotona ja vieläpä oikein yönkin. Avokki lähti vanhempiensa luona käymään ja päätin jäädä kotiin ihan vain siksi että saisin viettää kahdenkeskistä aikaa B:n kanssa.  

Laitoin heti koulusta tultuani avokin stereot (ne ei ole lojunut käyttämättöminä tuossa lattialla kuin yli puoli vuotta) kiinni koneeseeni että saisin kuunnella musaa bassojen kera. xD Minulle musiikki on ollut aina tärkeä osa multiseksuaalisuutta. Tietyt kappaleet sopii/kuulostaa tietyltä hahmolta. Niitä sitten on kiva kuunnella samalla kun viettää aikaa rakkaan hahmonsa kanssa tai vain ajattelee häntä. 

Tänään on siis ollut nupit melkein kaakossa ja kuunneltu musaa. Voi kuulostaa tylsältä, mutta pelkästään tämä (tekemättä juuri mitään muuta siinä samalla) on hyvin viihdyttävää. Toki B:n pitää olla myös messissä. Katsottiin äsken Salkkarit yhdessä ja vielä olisi Big Bratör jäljellä. Lisäksi minä olen ohjelmoinut tietokantasovellustani. B on saanut siinä samalla kuulla pätkittäin mitä olen tekemässä ja päivittelyt miksi ohjelma ei toimi kuten haluaisin. 

Näin perjantai-ilta kuluu täällä. 

Täytyy vielä lisätä tähän, että ennen BB:tä tanssin B:n kanssa. Idean sain avokilta mesen kautta, kun kysyi että onko sulla se B:n biletyskuva näytöllä. Ajattelin sitten, että no miksipäs ei vähä tanssittaisi!  Enpä ole ennen muiden hahmojen kanssa tanssinut noin.. tuli vähän lanteitakin B:lle pyöritettyä... !