Nonniin son sitte joulut juhlittu. Avokki viihtyi varsin hyvin meillä aattoillan, vaikka aluks oliki vähä nihkiää. Nooh, telkusta tuleva elokuva oli tylsä - ei huvittanu kattoo, suklaa ei maistunu - avokki ei syö suklaata. Mutta kuinkas ollakkaa isä kysy siltä otakko kaljan. Johan miekkoseen tuli eloa! Niin maistui Mallaskosken Kuohut ja A.le Cocitki meni alas. Ja kyllä sitte oli kivaa! xD Äireen ruokaki sille maistu ja siinä mukavia jutusteltiin syödes.. avokki siihen sitte johonaki välis totes: puhukaa suomea! Kyllä kyllä - avokki on samalta seudulta kotoosin mutta niitten pitäjäs ei puhuta kuten pitääs. :D 

Jossain vaihees karattiin mun (entiseen) huoneeseen, jotta sain viettää pienen hetken B:n kans. Avokki otti meistä kuvan:

 

Avokin kotona päästiin tällä kertaa oikeeseen kylpyyn. Ei ollu mitää huuhtisvettä. xD Pukki oli sielä käydessään jättäny myös meille muutaman paketin. Avokki sai viskiä ja koskenkorvaa. Viskipullosta liikeni mullekki paukku, mut mun naama meni miljoonalle rullalle jo metrin päästä.. :D hyi helevetti kuka juo sellaasta paskaa!? Avokki... :D Pukki ei jättäny munkaa suuta kuivaksi, sillä sain siltä mahlaan tehtyä mustaherukkaviiniä. On muuten hyvää eikä löydy Alkon hyllyltä. :P Saatiin anoppilasta jouluruokaa mukaan. Kinkkua, porkkanalaatikkoo ja graavilohta (nam!).

Ku olimma tulos kotia, sanoinki avokille, et nyt otetaan sitte possua ja kossua! :D