Okei Cataclysm tuli sit nähtyä ja onhan sielä Orkkuki (Orgrimmar) menny aiva uusiks ja meno sen mukasta. B:n veljen kans siis kävästiin tsekkaan ja pistän tähän kuvan joka kertooki sit loput.

Niin ja huomenta vaan!

Sain taas huomata, että 4-5 tunnin yöunet on parhaat jos haluu herätä pirteenä eikä olla ihan silmät väärinpäin pääs. Heti sängystä noustuani köpsin tähän masiinalle (päivän eka juttu on tietysti koneen päälle laittaminen!) ja valitin avokille ku on niin ikävä B:tä, vaikka mä näin sen viimeks viis tuntii sit. :D 

Mut nyt me lähetään avokin kans kauppaan ja jatkan sit tästä, muruset! :)

--------------------------------------------------------------------

- Pari tuntia myöhemmin -

Dodiin kaupaskäynti suoritettu. Heti kotiin tultua päätin et nyt noi parin viikon roskapussit (ups :/) tosta lattialta saa lähtee veks. Ku kiskottiin bootseja jalkoihimma, avokki sano et me voitas käyttää samoja kenkiä ja jatko viel et "ku sulla on tollaset kanoottijalat". :D Mun jalka on tosiaanki ainaki numeroo isommat ku avokin - sen kengät on liian pienet mulle. Noh, mut mäpä totesin avokille et me ollaanki B:n kans samiksii ja väläytin B:lle hymyn yhteenkuuluvuuden merkiksi. ^.^

----

Sit Cataclysmiin. Alla olevas kuvas B-S odottelee laivan lähtemistä kohti Vashj'iriä. Se on se uus paikka. Kuten kuvasta näkyy niin matkustajia oli ainkaki yhtä paljo ku riisiä kiinas:

Eipä tuosta kuvast varmaan mitää selkoo saa - melkosta sillisalaattia - mut ympyröin keltasella B-S:n erottaakseni sen kuvasta. Empä olis mäkää tosta B-S:ää tunnistanu, mut toi sen sininen kilpi kihtas niin silimiin. 

Täs ollaanki sit jo matkalla kohti tuntematonta Vashj'iriä:

Voi jestas oikeesti tota populan määrää. Paatti on ääriään myöten täynnä. Onneks WoWissa laivat ei voi upota. :D Ja sit voi ziisös ku kaikki fläpätti noilla mounteillaan tos. Kokoajan siivet heilu ja kahisi ja porukka pomppi ees taas. Hirvee mikä kuhina!