Äh.. ompa ollu hiljasta. Mulla on ollu hieman ajatukset sekasin enkä oo jaksanu keskittyä oikein mihinkää. Ollu jännä, huono mieliala. Tänään lähden naapurikuntaan, oon vanhemmillani yötä ja sunnuntaina meen töihin. Pitkästä aikaa. 

Ajattelin ottaa B:n mukaan, koska luultavasti saan olla kotonakotona jonki aikaa yksikseni. Olisin soitellu sille rumpuja ja laulanu karaokea. Ehkä käyskennelly pihalla. Ja näyttäny valokuvia musta pienenä. Voi miten suloista! :D

Mut sit aattelin, että ei. Haluun pitää lomaa miehistäni, ku kerranki siihen on tilaisuus. Molempien kans on menny oikein hyvin, mut joskus on hyvä antaa aikaa ittelle, you know! Tää koskee tosiaan myös B:tä. Tänään en oo jaksanu tavata koko ukkoa, ja tuntuu hyvältä myöski pysyä eros siitä nää muutama päivä. 

Ja muutenki, en tykkää raahata trollimiestäni sellasten läheisteni reviirille, joilla ei oo aavistustakaa meidän suhteesta. B joutuis olla siä vähä niinku varkain, eikä kumpikaan nauttis olostansa, vaan tunnelma olis vähintäänki vaivautunu. 

Ei muuta ku viikonloput kaikille! :)