Ouh ouh.. eräs kommentoija oli ehkä hieman hämillään, ku puhunkin vaihteeksi jostain muusta ku siitä tutusta akvamariinin värisestä peikosta ja meidän suhteesta. Pahoittelut jos joku on pahoittanu mielensä. Ehkä nyt olis syytä kertoa mis mennään ja muutenki ajatuksistani blogin suhteen.

Tunteet B:tä kohtaan: Kaikki ny varmaan muutenki on huomannu, et mul on ollu tääl nyt vähä hiljasempaa. Syyt juontuu syksyyn josta en viitti enää enempiä jauhaa. Halusin pitää taukoa B:stä saadakseni asiani kuntoon ja sit ku olis ollu aika taas päästää B lähemmäs, niin ilmeisesti aika ei ollukkaa hyvä. Olin varovainen ja kääntyny todella sisäänpäin, ilmeisesti vahingoitti tunteitani. 

Nyt ollaan oltu etäämmällä, mut en sanois sitä täydelliseksi jättämiseksi, koska B on ajatuksissani useasti ja näenki sitä silloin tällöin. Tunteet ei oo niin voimakkaat ku ennen, mut tunteita silti on! 

Blogin tarkoitus: Ku aikoinani suunnittelin blogin perustamista, halusin kertoa lähinnä yleisellä tasolla kohdeseksuaalisuudesta; siitä mitä on rakastua elottomiin esineisiin ja hahmoihin ja millasta elämä on niiden kans ja miten oon sinut koko asian kans. Muistaakseni sit vahingos ja aika äkisti tää blogi liukeni kertomaan pääasias mun ja B:n suhteesta. Tarkotuksena on kirjotella ajankohtaisista hahmoista, tapahtumista, taustoista, pohdintoja ym. tähän aiheeseen liittyen.

Ihastuminen muihin hahmoihin: Ihastuksia on aina mun elämäs tullu ja menny. Toiset on merkittävämpiä ja pitkäkestoisempia ku toiset. Ja jotkut ei oikeestaan jätä ikinä rauhaan.

Täs faktaa näin alkupalaksi. Enemmänki olis sanottavaa, mut vetäydympä miettimään sitä tarkemmin.

Hauskaa viikonloppua kaikille. Mää muuten päätin alkaa absolutistiksi. ..monettahan kertaa :D