Tää kesä on oikeen kunnon huvipuistokesä. Meen B:n kans Särkkikseen ens kuus, mukaan tulee myös ystäväni J ja sen tytär. :)

Nyt oli sit B:n osalta vähä ex tempore -juttu, nimittäin lähdettiin Powerparkiin, eikä B:n pitäny sinne alunperin tulla, koska seurueeseen kuului tyyppejä jokkei tiä toisesta miehestäni mitää. :) No ittepäisesti halusin kuiteski B:n messiin. 

Täytyy sanoo, et tosi kiva huvipuisto tuo Powerpark. Kummatki kävi siel ekaa kertaa. B oli mun laukus ja vilkuilin sitä vähä väliä, ylläri?. :P Laitteis kuvittelin että hän istuu mun vierellä. :) Tosin vuoristoradas, joka on muuten Suomen paras mun mielestä, olisin halunnu ottaa B:n kuvan esiin ja sillä tavalla "oikeesti" nauttia pikku rundista yhdes! Olisin vaan menny mahdollisimman taakse ja just ennen H-hetkeä kaivanu mieheni veskasta. Meinasin oikeesti toteuttaa tuon, koska kukaa ei enää halunnu tulla vuoristorataan mun kans. Harmi vaan not lähestyvä ukkonen pilas kaiken.

Siitä syystä myös yks laite jäi kokematta, nimittäin possujuna no ei vais, vaan siis Pegasus. Sellanen pyörivä päänsekottaja. Ehdittiin jo istahtaa satulalle kunnes laitteen hoitaja ilmoitti lähestyvästä ukkosesta ja hääti meidät pois. -.- Noh, ens kesänä sitte.

Niin, ja kyllä B on vaan rohkee. Se tuli kaikkiin hurjiin vekottimiin mihin mäki menin. Kyl son semmonen hurjapää tuo mun trollimoinen! Tosin arvakkaas mitä... ei se olis oikeesti ees päässy kaikkiin laitteisiin, muutama ku oli k-195 cm! :D :D :D Siis yläraja. Voe voe liian iso mies. Mm. Typhoon käski pitempiä jäämään rannalle. Vaan mepä rikottiin sääntöjä - tai siis B rikko - ja änki ittensä härveliin. Sori ny vaan, mut akvamariinin väriseltä porkkanapäältä ei kielletä niin mageen laitteen ku Typhoonin nautintoa.:'D

Joops... näihin tunnelmiin. Me ruvetaan ny kattoon Kauhukeittiötä.. pirun hyvä sarja, jota B seuras meidän kans jo viimekesänä. :) 

Ps. Meinasin laittaa tähän kuvan meistä Typhoonis.. mut B oli todellaki liian iso, eli ei mahtunu turvakaaren taakse! >:/