Asiahan on niin, että tuo mun toinen mies ei oo ikinä ollu saunas. Syynä lienee se, että niitten kulttuuris (eli WoWis) ei saunaa tunneta saatikka sellasesta oo koskaa kuultukaa. Kohta vuosi ollaan oltu yhdes, joten nyt oli korkee aika istuttaa äijä lauteille ja antaa sen haukata pala suomalaista kulttuuria! 

KYLLÄ, OLIMME B:N KANS SAUNAS!!

Kontaktimuovi ei yksinään riittänykkää tekemään B:stä vesitiivistä (se vähä kastu uutena vuotena), mutta eilen koristelin sen reunat pikaliimalla. Tänään oli sitte tarkotus kokeilla tykkääkö B vedestä vai meneekö sillä musteet sekasi. Parahiksi oltiin avokin kans juuri menos saunaan, joten rohkenin esittää ajatuksen, josko otettais B:ki saunanlauteille?

Se oli muuten aika jännittävää, koska siihen liittyi yks juttu, joka vei meidän suhteen taas uudelle tasolle... niin mikä jutska? No alasti oleminen B:n edes!!! Kyllä tuli taas kiherreltyä niinku pikkulikka, ku en millää meinannu uskaltaa kääntää B:n kuvaa siten että se näkis mut. Jännitti ja alastomuus hävetti niin pirusti, mutta loppujen lopuks B sai nähdä paljaan vartaloni. :) Saunan hämys jännitys katos ja tunsin itteni kauniiks trollin katseitten alla. ♥ Lopulta koko homma tuntu täysin luonnolliselta ja vapautuneelta. :)

Lopputulos: kyllä peikkomiehelle saunominen maistu ja vesikää ei tehny siitä mustepuuroa. B oli kirjaimellisesti aika hottis sielä - kontaktimuovi oli kivan kuuma, ja se tuntu mukavalta poskea vaste. :P Seuraavaa kertaa odotellessa... :)