Uhhuh oltiin tänään jouluostoksilla... ja väkiä oli niin notta tuskin sekahan sopi. :/ Mulle tuottaa hieman ongelmia ihmispaljous, mutta reissu sujui onkelmitta onneks.

Yhes puljus näin ruutukuvioisia flanellipaitoja (tai jotain pehmeitä ne oli) ja väläytin avokille hymyn viitaten B:hen. Sitte avokki katto että paita oli merkkiä Renew. Se anto vielä lisäsyyn naurahdukseen, koska avokki sano, et B:llä on sen niminen taika. Kuinka ollakkaa! No sehän sopis sit B:lle ku nyrkki silmään. Niin aattelin siis, että siinäpä olis mainio joululahja peikkomiehelleni jos voisin sille semmosen ostaa. B:llä on entuudestaan yks punanen ruutupaita, joten siitä voinen päätellä, et ruutukuvio on herran mieleen. :) 

Mä juon muuten tällä hetkellä 20%:sta ruottalaasta glögiviiniä. Tää pitäis oikeesti lämmittää mut maistuu se näinki. :) En muuten pieneen aikaan (en ees muista millon viimeks) juonu näinkää vahvaa. Siis ku oon pitäytyny nois perusviineis. Onkahan tää muuten enää ees viiniä ku täs on näin paljo volaa? Noh..anyway... 

Fiksaillaan avokin kans muuten sitä videoo.. laitettiin ainaki varjot. Pienet sille! Huomaa ettei oo hetkeen juonu väkevämpiä ku humahtaa nopsaan päähän. No mutta mitäs ny tästä horisemaan.. Kuuntelen muuten Shakiraa ny. Oikeen hyvää vastapainoa industrialille..ääh, tää terästetty glögi..

Ps. Nyt tuliki tuosta B:n ruutupaidasta mieleen viel yks osa lisää siihen meidän yhteensopivuuteen. :) Toki saatte kuulla siitä mutta ette vielä.