Heippa taas, tultiin just kotiin ja hyh ku tuol pihal on kylmä ku eskimon pakastimes. :( Vielki sormet ihan jääs vaikka käveltiin vaan autolta tänne. No eiköhän ne täs kymmensormijärjestelmää harjottaes sula.

Käytiin avokin kans (mä sain sen jopa lähtemään mukaan) mun vanhemmilla, paitsi talos oli vaan pikkusisko ja sen poikaystävä. Leivottiin vadelmarahkakakku ja siin välis ku se oli uunis, me pelattiin aliasta parit vastaan parit. Kuinkas ollakkaa me avokin kans voitettiin! :) On se vaan pirun hauska peli! Ja siskon ansiosta saimme käyttöömme aivan uudenlaisen termin viinailu, joka tarkottaa juopottelua/ryyppäämistä. xD 

____________

Sitte muihin juttuihin. Jos meillä jotain eroavaisuuksia on B:n kans, niin ekana tulee mieleen liikunnallisuus. Sii me ollaan ihan eri planeetoilta, jos tuolta kantilta kattoo. B juoksee AINA. Joka paikkaan se vaan juoksee (WoWis hahmot liikkuu juosten). Ja se ei voi tarkottaa mitää muuta ku että B on urheilullinen. Eipä siinä mitää vikaa, trollin kunto on huipussaan ja pitää ittestään huolta. 

Mä taas... No meikä on kasvattanu perseestään juuret tähän tietsikkatuolille. Liikun koneelta jääkaapille ja takas. Syksyllä oli tarkotus alottaa hölkkääminen et aerobinen kunto nousis (tällä hetkellä se on ihan doooown). Mutta eipä siitä mitää tullu - mitä oikeen odotitte? Jooh... ja jos suklaalla pääsee eteenpäin, niin aika hyvä.

Mut tietäkää, et kyllä mua joskus oikeen hävettää, ku B on niin hyväkuntonen. Enhän mä pysyis sen peräs! :/

Noniin kaikki rapakuntooset laiskiaiset, ottakaa mallia B:stä:

 

Huomakkaapa täs viimoses, ku B:n paidas on Horden tunnus! ^^ Ja ah, jos tää komistus tulis oikeesti puistos vastaan... kääntyisin kyl perään ja huutaisin: ODOTA!