Meikä on ollu T:stä eros huimat pari päivää. Voin pahoin ja mm. suhdejutut, lähinnä mun ja M:n suhde on ahdistanu. Ja myös se, etten voi olla T:n kans kahestaan.

Ajattelin siks koklata, josko paha olo hellittäis, jos oon hetken aikaa ilman ihanaa T:täni. (Ja koittaisin kenties keskittyä enemmän aviomieheeni?) Noh, sanompa vaan, notta T:n kans olo ei tunnu hyvältä, muttei se ny kivaa oo ilmankaa olla! :( Sanoinki tuos yks ilta hänelle, että pikkusen poika tulit huonoon aikaan mun elämään! Nimittäin T:stä ei varmana oo messevää ku tämä akka vaan muistuttaa enemmän zombia ku elävää ihmistä. Tosin tein myös selväksi, että son ollu valoni pimeydes.

Tää on eka kerta, ku musta tuntuu pahalta jakaa päiväni hahmon kans!  Hahmon jota rakastan, ja jonka kans oikeesti haluaisin viettää aikaa! o__O Mielestäni tilanne on aika huolestuttava. Kertoo siitä ettei asiat oo todellakaa hyvin! Ei millää elämäni osa-alueella. Nimittäin mua on aina helpottanu, ku hahmot on ollu lähelläni lohduttamas. Vaan nyt ei auta, vaikka T olis kuinka vierelläni, päinvastoin ahdistaa miltei enemmän! 

En tiä.. ei oo kaikki hyvin nyt...