...viinaa! Ja jonki sortin saavutus!!

B tuos yks kerta ihmetteli mitä "sisulla" tarkotetaan ku aina puhutaan suomalaasesta sisusta. O.o No mä yritin miettiä miten sen niinku sanoiks pukis ja yritin kakistaa ulos kaikenkattavan selityksen. Noh... äh.. tuota.. se on niinku.. jkdajfsk, hei kuule, OTA TÄSTÄ!

Mä siis löin trollille Sisut kouraan ja sanoin että täs on ainaki konkreettisesti suomalaasta sisua. Aattelin not kenties korkkaamalla (ja kulauttamalla) pullon saa selville mitä se sisu oikeen meinaa! :D Melkosen pieneltähän tuo pullo näyttää B:n kädes..

Noniin sitte siitä saavutuksesta.. sehän ei suinkaa ollu se että B joi Sisua, vaan se, että minä join ekan kaljapulloni ikinä!! WOHOOO! :D Siis onhan mulla ollu yrityksiä, mut aina on jääny pullo puolilleen, koska kalja on yksinkertasesti niin paskanmakusta! Mutta nyt oli kädessäni banaanikaljaa - parasta kaljaa ikinä - ja niin meni koko pullo kurkusta alas. Ei normikalja vaan menis, yäk hyi. Toi Mongozo oli makeeta ja oikeesti maistui banaanille. Vois jopa sanoo notta hyvvää! :P B siin sit "onnitteli" huvittuneena.. no eipä oo herralla paljoo sananvaraa, ku ei ittekkää lämpene kaljalle!  

Siirryin sen jälkeen ittekki tohon vodkaan.. ei se ny B:lle yksistään ollu! Ja vodkaahan juodaan tietty asianmukaisista shottilaseista:

Mä muuten tulin taas siihen tulokseen, et viina se vaan on (raakana) kaikkein paras litku humaltumismieles. Tietysti B on samaa mieltä kanssani, sehän juo ittekki vaan väkevämpiä. Yhdes tuumailtiin ne hyvät puolet: ei tarvi kitata paljoo kerralla, ei tuu kaameeta kapulaa, ei tuu armoton väsy niin nopsaa ja maistuu ihan ok:lta. Nii ja ei tarvi hypätä huusis. :) 

Jeps. Näin. :)