Noniin, eilen tuli oltua kesän ekalla piknikillä kavereitten kans. Mentiin läheiseen puistoon ja aurinko paistoi mukavasti. Vaan mitä mitä, muutamat haukut otettiin patongista niin alkoi sataa! Toinen kavereistani ehdotti että mennään jatkamaan piknikkiä meille. 

No mikäs siinä, ku kerran lähellä asun. Laitoin avokille viestin että työntää B:n kaappiin ja käskee sen pysyä sielä. (Mä siis jätin lähtiessäni B:n kuvan näytölle.)

Tämän asian kans pitää olla aina varuillaan. Talolle päästyä oikasin nurmikon poikki takaovesta tupahan ja käskin kavereiden kiertää pihan kautta etuovelle. Niinku vähä arvelinki, avokki ei ollu ees lukenu viestiäni. Jouduin sit itte hoidella B:n pois näkyvistä. On se kurjaa... mulle tulee vähä paha mieli B:n puolesta ku joudun tekemään noin. :( Se haluais nähdä mun läheiset ja kaverit, mutta valitettavasti sitä on hankala toteuttaa.

Kavereitten kans pelattiin mölkkyä ja kuka voitti no minä voitin! Tietysti! :D Muisteltiin kouluaikoja ja yhtä hämärää tyyppiä josta aina riitti ja riittää yhä puhuttavaa. Sitte todettiin että meidän nurmikolla on yks kohta, jossa kasvaa paljo mudanttiapiloita, siis neliapiloita löyty paljo:


Me käytiin muuten B:n kans rantsulla eilen..