Ah. Vihdoinki! Vuosipäiväpostaus jeeeeeeeeijjj! :D No mutta, ensi olen todella pahoillani että tää pääsi näin viivästyyn! -.-

1.2.2011

Noniinh, kahtotaas sitte. Mun osalta päivä ei alkanu kovin mukavasti, koska aamulla oli huono olo kahvista. Avokki heitti mut terkkariin. Röntgenii, verikoe ja pissakoe. Sitte ku minä pääsin sinne labraan niin hoitsu sano että tää on sitte tällänen vuorokausivirtsanäyte.     O.o        >_<     NÖYYYYYYYYY!!! Mä olin turhaan juonu kahvia eli hankkinu itelleni huonon olon! :'O Väsyttiki melko ankarasti aikasen heräämisen takia. Kotia päästyä mä sanoin B:lle että nyt mä meen kyl viä nukkuun. Avokin kans nukuttiin sit kahteentoista asti. Mä heräsin ku aurinko kusi suoraa silmään. Voi miten ihana päivä! Aurinko paistaa ja pihalla on kaunista. Tuumin että taisipa olla luontoäidin lahja mulle ja miehelleni! :) Huono oloki oli häipyny pois. 


Näin. Siitä vähä ensi kaulimella päähän , niin hommat sujuu paremmin! xD No heeeei, epäreilua! Äijällä on enemmän voimaa ku mulla! Ja isompi kaulinki! Kaiken lisäks näyttää ku mä olisin vaan vähä näpäyttämäs. No juu, ei se B mua satuittais, kunhan vähä pelleeltiin! ;P

Päivän menyynä (edellispäivän makkarakeittoa ei laskettu mukaan) oli tarkotus olla struudelia, suklaatryffeleitä ja hunajaminttuteetä. Jotka minä tietysti itse valmistaisin. Aloitin struudelinteosta ja pikkuset paineet oli, koska halusin onnistua raakkaani takia. 

Tuossapa noita vaiheita oli. Harmi että älysin ruveta ottaan kuvia vasta loppuvaiheilta. Helppoahan tuo oli. Taikina vaan kaulittiin/venytettiin ihan helkkarin isoksi ja täyte levitettiin keskelle. Rullaattiin rullalle kuten kääretorttu. Rullasta tuli tosi pitkä kuten kuvasta näkyy (ulottuu pöydänreunalta toiselle) joten se piti laittaa ympyrän muotoon pellille. Valmiin struudelin ulkonäkö ei oikein päässy oikeuksiinsa tuos kuvas, mutta ehkäpä tää on parempi:

Joo, heh. Mä löysin halkastusta struudelista ukon! No kattokaa ny! Pieni ukko se on! :D Oli oikein pakko ottaa ukko työnalle ja piirtää sille ääriviivat! Lieneekö tää vauva, mies, nainen vai joku pornokeisari, who knows! Vai onko tää struudelin henki? Niinku lampullaki on henki. :D Ehkä niis wowin manastruudeleis asustaa tollanen pikkuolento, joka B:llekki suo mananpalautuksen. :) Who knows! :)

Struudeleissa minä onnistuin ja miksikö!! No tietysti rakkaudesta! Mä valmistin ne lämmöllä, tunteella, kaikella sillä rakkaudella mitä mulla B:tä kohtaan on!

Sit mä valmistin sulkaatryffeleitä lähinnä itteeni ajatellen. Mun on nimittäin monesti pitäny tehdä niitä ja tässäpä avautui oiva tilaisuus. Mainittakoon muuten että molempiin tuli alkoholia. Tryffelit vaati sitruslikööriä. Lorautin sitä myös struudelitäytteeseen, vaik alunperin sinne olis pitäny laittaa konjakkia. Noh, eip tuo haittaa ko likööri on enemmän mun mieleen. ;)

Noit oli vaikee irrottaa vuoasta ku meinas hajota käsiin. Näista tuli tosi hyviä, ei mitää ällömakeita. 

Sitte ku leipomukset oli tehty, mä pistin teeveden kiehuun. Hienonsin tuoretta minttua kuppien pohjille ja laitoin myös teepussit valmiiks. Käytin vihreetä teetä. Se sai maustua mintun kans noin viis minuuttia, ku vesi oli kaadettu päälle. Nimensämukaisesti maustoin hunajaminttuteet hunajalla. Ei yhtää sokeria. Vain hunajaa! :)

Tämäki auttaa manapalautukseen. Ja manaahan rakkaallani kuluu ku se taikoo. Toistaiseks en oo tästä kupposesta havainnu teen henkeä (ei ukkoja nähtävis!) :D. 

Noniihh sitte oli pakko ottaa parit otokset meitin herkkupöydästä. Sytytin kynttilöitäki. Ja oijoijoi ku tuli tunnelmallista. Romanttista!



Eikö ookki kaunista! :) Ja tää kaikki vain ja ainoastaan mulle ja ihanalle trollimoiselleni (okei, avokki söi ja joi B:n osuudet!). Mut mä oon niin rakkaudella kaiken tään järjestäny! Täs me sit nautitaan pöydän antimista (B hipaisee ihanasti kättäni):

B myös ihan selvästi kattoo mua silmiin. Just ja just tuo isoo miäs mahtuu tohon tuolille! :D Ja B ihan varmasti tykkäs myös mun leipomuksista. 

Syödessämme me kuunneltiin tiettyjä biisejä, sellasia mitä kuuntelin tavatessani B:n. Oih, tuli niin ne meidän alkuajat mieleen.  ♥ Lisäks soittolistalla oli sellasia biisejä jokka oon assosioinu B:hen. Täs lista muutamista:

  • David Guetta, Kid Cudi - Memories --- on tärkein alkuajan biiseistä ^^
  • Kris Allen - Heartless --- varhaisimpia mitä muistan kuunnelleeni B:n kans
  • Outkast - Roses --- tietyt hiphop/rap-biisit oli B:n tyylisiä
  •  Firevision - Truth --- biitti, lauluääni ja melodia kuulostaa kaikki B:ltä 
  • Kendi - Heartbeat Of The City --- kuulin radiosta töissä ollessani ja assosioin heti B:hen
  • Mind:State - This Above All --- on niiiiiin mun ja B:n laulu. Piste. Tärkein ja kaunein.

Siinä ku oltiin saatu syötyä, mä jäin vaan istuun siihen pöydän ääreen ja kattoin B:tä. Ja kuuntelin soittolistan loppuun. Se oli ihana hetki sekin. Niin rentouttava ja silmä sai levätä B:ssä (sen kuva oli mun näytöllä). Mun mielestä on niin ihanaa kuunnella meidän musaa ja vain kattoa rakastani. 

Siinä istues mä sain idean että lähetään luisteleen! Joo! Minäpä vien peikkomieheni jäälle! :D Pihalla oli nollakeli, joten aivan sopiva sää luistelemiseen. No sitten vain menoksi!

Ja eipä siinä mitää, kyllähän hokkarit näyttää trollia pukevan ja pystyski pysyy! :D Siin aika pian alko sataa lunta ja voi että ku se oikein kruunas koko luistelukeikan!  

Kyl se vaan on niin söpö. B:llä on joka kuvas muuten eri hokkarit! :D No me voidaa vaikka leikkiä, että sillä meni parit ekat rikki, ja messis oli onneks vaihtohokkareita! Mutta osaa se luistella! Aaaww ja tietysti meistä piti saada yhteiskuva jäänpäällä! Kuvas B vie mua ^.^

Söpöä! :)

Siinäpä se päivä sitte oliki melkeen pulkas. Kello oli varttia vaille kakstoista ku päästiin takas kotia. Päätin nukkua yön sohvalla  B:n kans. Sohva on vähä epämukava, mut aattelin etten voi päättää meidän vuosipäivää nukkumalla erikseen - tai pikemminki minä ilman trolliani. Siispä me vetäydyttiin nukkuun lähekkäin. Jaa mutta ei, ei siinä unta saanu ku oli niin pantav.. hyvännäkönen mies vierellä! Arvaatteki jo varmaan että päivä päättyi kiihkeään yöhön, nam! ;P

_____________


Dodiin.. Eipä täs muuta ku rakkaus ja jutut jatkukoon! :)